image

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Meld je aan voor de nieuwsbrief

omringd
door natuur

Naast het dorp Steenbrugge liggen oude bossen, waar je kunt genieten van de natuur. Vogels spotten en sporen vinden van bijvoorbeeld reeën, vossen, konijnen en hazen. Op de fiets ben je binnen een kwartier in de binnenstad van Deventer. Het naastgelegen dorp Diepenveen bereik je al binnen 10 fietsminuten. Hier vind je tal van sportfaciliteiten zoals voetbal, volleybal, tennis, badminton, gymnastiek en paardrijden

wijkvoorzieningen
in steenbrugge

In Steenbrugge geniet je van de dorpse rust, met alle voorzieningen binnen handbereik. Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht in winkelcentrum Keizerslanden. Steek je de watergang de Zandwetering over, dan ben je via de autoluwe fiets- en wandelpaden binnen een paar minuten bij de manege, Landstede Kinderopvang en Kei13: een centrum dat zich richt op onderwijs, educatie, opvang, zorg, cultuur en sport voor kinderen tot 13 jaar.

Achtergrong logo

Ontspannen en onthaasten
lokaal genieten

'Bij Van Bruggen' staat voor genieten van verse en eerlijke producten in een oase van rust. Na een ontspannen wandeling in de buitenlucht kun je bij deze gezellige Theeschenkerij even lekker onthaasten en genieten van een heerlijke kop thee of koffie met lekkernijen. Leuk om te weten is dat de bakkersproducten worden verzorgd door de lokale molenaar en er is een winkel waar je leuke aanverwante producten kunt kopen. En dat op loopafstand van jouw toekomstige nieuwe thuis!