image

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Meld je aan voor de nieuwsbrief

2022 in verkoop
nieuwbouw voor
starters en
doorstromers
in Deventer

Aan de noordzijde van de historische stad Deventer verrijst het nieuwe dorp Steenbrugge. Een geheel nieuw maar karakteristiek dorp omgeven door prachtige natuur. Binnen Steenbrugge wordt nostalgisch wonen vertaald naar een eigentijdse woonomgeving. De komende jaren worden er verschillende nieuwbouwplannen door Van Wijnen ontwikkeld en tot uitvoering gebracht. Meld je aan en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

aanmelden

dorpse rust
en ouderwets vertier 

Steenbrugge kenmerkt zich door dorpse rust, met veel groen, wandelpaden en speelplekken voor de kinderen. Het nieuwe dorp wordt gerealiseerd in het gebied tussen de Raalterweg, Boxbergerweg, Wezenland en Wechelerweg. Omringd door veel natuurlijk groen, waaronder het Zandweteringpark, is het hier echt genieten. De omgeving biedt volop mogelijkheden voor ontspanning en vertier: wandelen, hardlopen, fietsen, skeeleren.

Alle voorzieningen  
binnen handbereik  

Voor je dagelijkse boodschappen fiets je in 6 minuten naar winkelcentrum Keizerslanden. Voor een uitgebreider aanbod aan voorzieningen, kun je terecht in Deventer of in de andere omliggende dorpen. In Steenbrugge staat alles in het teken van rust en ontspanning, met toch de nodige voorzieningen binnen handbereik.

locatie
Achtergrong logo

variatie
aan woningen

In de nog te realiseren deelplannen komt een grote variatie aan nieuwbouwwoningen. Zo komen er appartementen, rij- en hoekwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen met verschillende beukmaten en oppervlaktes en in verschillende prijsklasses. Zo is er voor elk wat wils.

het plan